Hijama || Massage

Välkommen till

Hijama Massage

Unika behandlingar i spännande miljöer

BEHANDLINGAR


Rygg och fot massage

Massage gör nämligen att mer blod skickas till dina muskler och hjälper dem dessutom att slappna av. Motverkar inflammation. Boka din rygg och fot massage för att återhämta dig snabbare.

Helkropps massage och hijama

Bristande flexibilitet är en utav de vanligaste orsakerna till skador. Med hjälp av helkrops massage kan du öka din rörlighet och därmed förebygga skador!

Rygg massage

Massage motverkar inflammation i musklerna och kan dessutom bidra till mindre träningsvärk! Denna behandlingen läggs mest vikt på nacke, axlar, rygg, säte samt bröstmuskulatur och armar.


Hijama helkropp (Toobin jirko oo dhan)

Fördelar med koppning är att det ökar cirkulationen i muskler och underhud. Med hjälp av de upphettade sugkopparna skapas ett undertryck i din hud. Behandla din kropp på ett bra sätt genom att boka!

Rygg och ben massage

Massage gör nämligen att mer blod skickas till dina muskler och hjälper dem dessutom att slappna av. Motverkar inflammation. Boka din rygg och ben massage för att återhämta dig snabbare.

Hijama/kopping (Toobin dhabarka ah)

Hijama (Våtkoppning) är en naturlig medicinsk metod man använder för att förbättrar blodcirkulationen som därefter gör att flera saker faller på plats dels att den förstärker immunförsvaret och minskar risk för sjukdomar mm.

“Mycket nöjd med min hijama behandling. Alltid lika nöjd när jag besöker er. ”

5/5

Mo.benizz

Om oss

Hijama & massage är en...

Ligger i Borlänge…..