Hijama || Massage

Rygg och fot massage

Att massage har positiva effekter känner de flesta till. Vi slappnar av och blir gladare och piggare. Massage gör nämligen att mer blod skickas till dina muskler och hjälper dem dessutom att slappna av. Motverkar inflammation. Boka din rygg och fot massage för att återhämta dig snabbare.

Helkroppsmassage och hijama

Vad är Koppningsmassage bra för? Fördelar med koppning Ökar cirkulationen i muskler och underhud. Med hjälp av de upphettade sugkopparna skapas ett undertryck i din hud. Slaggprodukter och överskottsvätska rensas, ör huden mjukare och slätare.

Rygg massage

Bristande flexibilitet är en utav de vanligaste orsakerna till skador. Med hjälp av helkrops massage kan du öka din rörlighet och därmed förebygga skador!

Hijama helkropp (Toobin jirka dhan ah)

Hijama rensar även bort slaggprodukter och venöst blod. När det lämnar sitt syreinnehåll till kroppens vävnader resulterar det till syrefattigt. Hijamabehandling påverkar kroppens effektivitet och produktivitet. Koppning balanserar kroppen och hjälper individen, alltifrån stelhet, spänning och trötthet.

Hijama/Kopping (Toobin dhabarka ah)

Hijama (Våtkoppning) är en naturlig medicinsk metod man använder för att förbättrar blodcirkulationen som därefter gör att flera saker faller på plats dels att den förstärker immunförsvaret, minskar risk för sjukdomar, förbättrar återhämtningen, hjälper till mot kronisk trötthet, stelhet, ömhet, kramp, svullnader och mycket mer.

Rygg och ben massage

Massage gör nämligen att mer blod skickas till dina muskler och hjälper dem dessutom att slappna av. Motverkar inflammation. Boka din rygg och ben massage för att återhämta dig snabbare.

Vad vi kan erbjuder dig?